Aprašymas
• Sudėtis: šokoladas 90% (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas, kvapioji medžiaga), lazdynų riešutai 10%
• Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%
• Šokolado masėje nėra kitų nei kakavos sviestas augalinių riebalų
• Gali būti glitimo, pieno, migdolų, anakardžių, pistacijų, žemės riešutų, kiaušinių ir jų produktų pėdsakų
• Vidutinis maistingumas 100g produkto: 2228kJ/534kcal; 35g – riebalų, iš kurių 18g – sočiųjų riebalų rūgščių; 49g – angliavandenių, iš kurių 42g – cukrų; 6,5g –baltymų; <0,01g – druskos
• Pakuotėje 15 vnt.